top of page

Craft, activity and play ideas

Público·17 membros

Program De Lucru Eliberari Caziere Iasi


Programul de lucru cu publicul la nivelul ghișeelor pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași va reveni la programul obișnuit incepând cu data de 19 mai 2020, și se va desfășura conform următorului program:
program de lucru eliberari caziere iasi


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fgohhs.com%2F2u1cou&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw22a4pVfnVpOW1iO5dq4NHHÎncepând cu data de 19 mai 2020, programul de lucru cu publicul la nivelul ghişeelor pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi va reveni la programul obişnuit şi se va desfăşura conform următorului program:


Începând cu data de 19 mai 2020, programul de lucru cu publicul la nivelul ghișeelor pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași va reveni la programul obișnuit și se va desfășura conform următorului program:


S-a modificat în favoarea cetățenilor programul la ghișeele de lucru cu publicul privind emiterea certificatelor de cazier judiciar. Astfel, în fiecare zi lucrătoare s-a mai adăugat o oră în plus la program, iar acolo unde au fost solicitări, persoanele sunt așteptate și în zilele de joi după amiază, creând astfel timp pentru cei care din diverse motive nu reușeau să ajungă în prima parte a zilei.


Noutați în programul privind eliberarea cazierelor judiciare eliberate de Poliție. Dacă înainte, ghișeele se închideau la orele 12:00, începând de astăzi s-a mai adăugat o oră în plus, iar la Pașcani, joia este și program după amiază.


Începând cu data de 19 mai 2020, programul de lucru cu publicul la nivelul ghișeelor pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași va reveni la programul obișnuit și se va desfășura conform următorului program:


Solicitanții de servicii consulare sunt rugați să consulte programul de lucru cu publicul al reprezentanțelor diplomatice și consulare enumerate, în vederea depunerii cererilor direct la ghișeu.


Începând cu data de 14 iunie a.c., Ghişeul de lucru cu publicul, de primire a cererilor și de eliberare a certificatelor de cazier judiciar, din municipiul Piatra Neamţ se va muta în incinta Mall Forum Center, etaj 3, strada Cuiejdi și va funcționa după următorul program de lucru cu publicul:


Actualizare: Poliția Neamț anunță că defecțiunea tehnică a fost remediată. Vă informăm că ghişeul de lucru cu publicul, de primire a cererilor și de eliberare a certificatelor de cazier judiciar, din municipiul Piatra Neamţ, din incinta Mall Forum Center, etaj 3, strada Cuiejdi și-a reluat activitatea. Astăzi, începând cu ora 13:00 se pot elibera documente la ghișeul de lucru cu publicul, pentru a soluționa toate cererile. De mâine se va reveni la programul normal de funcționare.


Informações

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page